top of page
Een bedrijfsfilm met resultaat

Steeds meer bedrijven hebben de weg gevonden naar video content marketing. Wil je een goede relatie met je huidige en toekomstige klanten onderhouden en je markt uitbreiden? Wil je in Google beter gevonden worden? Video content marketing zorgt ervoor dat je continu de aandacht blijft trekken.

Zonder een goede content video is video content marketing zinloos. Wij maken aansprekende, korte video’s die je eenvoudig verspreidt via verschillende social media platforms. Ook kan je deze content video’s inzetten als nieuwsbriefvideo, video-advertentie of op productlandingspagina’s

DSC08231.jpg

Wil jij ook je klanten overtuigen

met een krachtige Bedrijfsfilm?

Wat is de kracht van video en hoe zet je dit in?

Productvideo

Wat doe jij om je producten of diensten onder de aandacht te brengen bij jouw klanten? Folders worden vaak nauwelijks gelezen en bovendien is het bereik beperkt. Met een product video kan je zoveel meer.

Een product video biedt je de mogelijkheid om jouw product echt te laten zien en ook te tonen hoe het werkt. Dit blijft veel beter hangen dan uitleg op papier. Ook als je geen producten, maar diensten aanbiedt, is een product video van toegevoegde waarde. Jouw potentiële klanten zien de mens achter de dienst. De video deel je via social media voor een enorm bereik.

Bedrijfsvideo

Op een overspannen arbeidsmarkt moet je als werkgever opvallen om de aandacht van potentiële werknemers te trekken. Laat een promotie video maken om jouw vacatures onder de aandacht te brengen. In een enthousiast verhaal vertel je waarom jij zo’n aantrekkelijke werkgever bent. Deze video is ook eenvoudig te delen via LinkedIn.

Een promotie video kan op talloze manieren worden ingezet. Een video over jouw bedrijf of een product dat je verkoopt, werkt ook uitstekend voor marketingdoeleinden. Beelden zeggen zoveel meer dan woorden alleen.

Wat is mijn werkwijze

STAP 1:
CONCEPTING

Samen met jou werk ik de kernboodschap van jouw verhaal uit en bepalen

we samen de doelstelling die

je wilt behalen.

STAP 2:
STORYLINE

Nu ik jou en je verhaal weet ga ik samen met jou aan de slag met het uitwerken van de kernboodschap in de vorm van een script.

STAP 3:
PRODUCTIE

Wanneer het script helemaal klaar is, ga ik starten met de productie van de video die aansluit bij je verhaal en het karakter van het bedrijf.

STAP 4:
OPLEVEREN

Nadat de video is bekeken, bijgeschaafd en helemaal naar wens is afgerond, vindt de oplevering plaats.
Ready for take-off!.

bottom of page